Contactgegevens

Contactformulier

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

Baker's Dough
Pannekoekstraat 82A

3011 LK ROTTERDAM

Nederland

6 dagen per week geopend

info@bakersdough.nl

www.bakersdough.nl

CONCEPTSTORE

© 2018 powered by RestaurantSupport

Oke ik heb die goddelijke bak met Cookie Dough geleverd
gekregen vanuit de groothandel….en nu?? 

HOE WERKT HET?

Onze Cookie dough smaken kennen met een beetje creativiteit oneindig veel mogelijkheden. Het keuken team in jouw horeca zaak kan dus alle kanten op met ons deeg. Check hieronder wat je allemaal kan met onze soorten dough. Ook vind je een aantal recepturen om inspiratie op te doen. 

 

Kijk ook vooral op onze inspiratiepagina om per horeca segment precies te zien wat je er allemaal mee kunt.

Baker's dough - original cookie dough

De hardere structuur maakt dat je dit deeg kan verwerken tot elke gewenst formaat en creatie. Verwacht de smaak van een romig zand koekje met een vleug van kaneel met een knisperende structuur.

Baker's dough - cake beslag

Het deeg heeft een wat zachtere structuur en is met name geschikt om bolletjes van te knijpen. Hoe groot of klein bepaal je natuurlijk helemaal zelf. Een canelle kan je er natuurlijk ook van maken. De smaak is romig en vol en smaakt naar het echte cakebeslag van vroeger zoals wij die allemaal kennen.

Voorbeeldrecepten: 

The Fast & New dame blanche

  1. Knijp een bol original dough en/of een bol Cake beslag.

  2. Knijp twee bollen vanille ijs en leg deze in een driehoek op het bord OF in je coupe.

  3. Smelt pure chocolade au bain-marie en trek mooie chocolade strepen over het bord/coupe.

  4. Maak een canelle van slagroom en dresseer deze bovenop het ijs en het deeg

  5. Snij wat verse aardbeien en/of frambozen en drappeer deze mooi speelt over het bord/coupe.

  6. Maak het gerecht af met garnering zoals munt, een crunch van hazelnoot etc etc

  7. Genieten maar!

"Breakfast/lunch in a doughlicious Bowl''

Snel - makkelijk - verassend lekker

Voor ontbijt - lunch - afternoon surprise - dessert

  1. Snijd vers rood fruit en leg dit in een prachtige bowl.

  2. Knijp een aantal kleine bolletjes van het Cakebeslag en leg deze speels op het fruit.

  3. Bruneer amandelen en snij deze grof en verdeel over het gerecht.

  4. Maak verse granola en voeg ook deze met een enkele lepels toe aan het gerecht.

  5. Maak een romige munt saus op basis van yoghurt of creme fraise (voor het zuurtje) en voeg een aantal lepels toe.

  6. Dresseer met frambozen en verse munt en een halve passievrucht.

  7. Serveer uit en genieten maar!

"Extra sales door Cookie dough in ijssalons''

Snel - makkelijk - verassend lekker

  1. Pak een mooi bakje of horentje.

  2. Knijp een bol ijs naar keuze.

  3. Knijp een bol Original dough of cake beslag en voeg deze naast de bol ijs.

  4. Voeg eventueel toppings zoals vers fruit of noten toe.

  5. Serveer uit en genieten maar.

  1. Bak een heerlijke wafel.

  2. Voeg Twee bollen cakebeslag toe.

  3. Maak af met saus/toppings naar keuze.

  4. Serveer uit!

HOW YOU WAFFLE?!

Amerikaanse concepten - pannenkoekenhuizen